Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Οι OSRAM λαμπες LED ηρθαν στο ledcosmos.gr

Οι λαμπες OSRAM ειναι ενεργειακες αποδοτικες, ανθεκτικες, ισχυρες και ευέλικτες. Με OSRAM κερδιζεται έως 15.000 ώρες διάρκεια service ζωής και έως 80% εξοικονόμηση ενέργειας σε σύγκριση με τους συμβατικούς λαμπτήρες πυρακτώσεως και εγγύηση 3 ετών.
Λαμπτήρες LED από OSRAM δεν είναι απλρες - ειναι μοντέρνοι και κομψες. Λόγω της εξαιρετικής ποιότητας τους, προσφέρουν επίσης πολλα τεχνικα και μακροχρόνια πλεονεκτήματα: μια πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής, υψηλή ποιότητα φωτισμού και εξαιρετική σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας.
Χάρη στην ευρεία γκάμα των προϊόντων OSRAM, οι λάμπες LED αντικαθιστούν κλασικυς λαμπτήρες πυράκτωσης ή αλογόνου σε ένα ευρύτατο φάσμα τομέων. Είτε πρόκειται για ιδιωτική ή εμπορική χρήση, για παράδειγμα, στο χώρο της εστίασης, σε πάρκα αναψυχής ή στο κατάστημα και φωτισμού μουσείο - λαμπτήρες LED από OSRAM είναι η τέλεια εναλλακτική λύση για γενικό φωτισμό, καθώς και για τον ατμοσφαιρικό φωτισμό.



Λαμπτήρες LED για τις επαγγελματικές απαιτήσεις
Για επαγγελματική χρήση, η Osram θέσπιση standards στον τομέα των LED, με την υψηλής ποιότητας PARATHOM σειρά PRO. Ακόμη και τα βασικά στοιχεία για αυτές τις λάμπες υψηλής τεχνολογίας είναι εντυπωσιακά: εξαιρετική απόδοση έως 65 lumens ανά watt, η διάρκεια ζωής μέχρι 45.000 ώρες, μόνο 100 Κέλβιν μέγιστη απόκλιση θερμοκρασίας χρώματος από λάμπα σε λάμπα και μια καλή φωτεινή ένταση του Ρα 80-90. Σε αυτό προστίθεται ο ροοστάτης των λαμπτήρων και μια τεράστια ποικιλία προϊόντων με πολλές παραλλαγές βάσεις / βύσμα. Έτσι η OSRAM PARATHOM PRO πληροί ακόμα και τις υψηλότερες απαιτήσεις σε σχεδόν σε κάθε επαγγελματική εφαρμογή.

Λαμπτήρες LED για ιδιωτική χρήση
Όποιος επιθυμεί να μεταβει σε ενεργειακά αποδοτικές λάμπες LED στο σπίτι του έχει μια εύκολη δουλειά με OSRAM.
Οι λαμπτήρες PARATHOM CLASSIC έχουν καλασικες βάσεις και οικεία σχέδια, έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως άμεση αντικατάσταση για τους συμβατικούς λαμπτήρες πυρακτώσεως έως 60 Watt. Εντυπωσιάζουν με την εξαιρετική αξία για τα χρήματα τους. Οι λάμπες LED στο κλασικό σχεδιασμό λάμπα πυρακτώσεως κλέβουν την παράσταση και με εξαιρετική απόδοση και στο ντιμαριζμα τουσ. Στη μέση διάρκεια ζωής που επιτυγχάνουν μέχρι 25.000 ώρες με κατανάλωση ενέργειας μόλις 1,6 Watt σε 12 Watt.



ΠΗΓΗ: osram.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου